Oppskrift: Sjokoladecookies

Lyst på noe godt til helgen? Jeg tror alle elsker sjokoladecookies, og nå skal oppskrifta på de beste av de beste deles! Da jeg la ut bilde av denne på instagram for noen uker siden, fikk jeg et tosiffra antall forespørsler om oppskriften på få timer. Så da er oppskrifta her da, klar for alle som liker store, mjuke, sjokoladefylte cookies!

Til 12 store kjeks trenger du:
115g smør, 75g hvitt sukker, 75g brukt sukker, 1 stort/2små egg, 1 ts vaniljepuvler/paste, 1ts natron, 160g hvetemel, 150g sjokoladeknapper

Pisk sammen smør og sukker. Tilsett i vaniljepulver/paste og natron. Ha så i hvetemelet. Bland godt inn. Ha i sjokoladeknapper (evt hakka sjokolade) og vend inn til de er jevnt fordelt i deigen. Sett cookie-deigen i kjøleskap mens ovnen varmes opp slik at den setter seg litt.

Ha bakepapir på et steikebrett og lag 12 klatter med cookie-deig på, ca en stor spiseskje på hver. Steikes i ca 14 minutter på 180*. De holder seg godt i en tett boks.

Liker du sjokoladecookies?

Legg inn en kommentar