Å stå sammen, men på avstand

Det er kaos i Norge. I byer, på landet, ja i hele vårt langstrakte land sitter det mennesker som i større eller mindre grad er livredde for pandemien som nå herjer rundt oss.

Ikke la panikken ta dere. Helsenorge består av en rekke dyktige fagfolk, som med sin ekspertise og rolige trygghet veileder og hjelper. Butikkene holder seg åpne, hyllene fylles opp og det er mat nok til alle. Vi skal klare oss.

Men bare hvis vi står sammen! Og det må vi, i en tid som denne. Overhold de anbefalinger som er gitt, hold deg mest mulig hjemme og bruk tiden sammen med familien.

Midt oppi det kaoset som vi står i, må vi finne trygghet og håp i de nærmeste. I familien. Barna som er ute av barnehagen og skolen. Tenk på all den fine tiden vi ikke ville klart ellers. Ingen er uunværlige i jobben sin, og det er mange flotte minner som kan skapes i familien i form av aktiviteter sammen.

Det viktigste vi gjør er å ta vare på hverandre, en felles dugnad der vi sammen bekjemper viruset som herjer. Vi står sammen, men på avstand.

Ring dine besteforeldre, de som er aleine og vis at du setter pris på de i en ellers isolert tid. Send en hyggelig god morgen-melding eller spør hvordan dagen har vært. Det skal ikke så mye til!

Sammen er vi sterke!

One Comment:

  1. Hva med oss og dem som er satt i karantene/isolasjon, pga sykdom – men, bor alene, og ikke har noen familie eller venner å ringe til? 🤔 Det er ikke det samme å ringe en hjelpetelefon å snakke med en vidt fremmed. Er nok mange ensomme sjeler nå.

Legg inn en kommentar