Bursdager på rekke og rad

Tida går bare fortere for hvert barn! Jeg kan ikke skjønne at minstemor har fylt to år allerede. Mellomstemann blir straks 4, og størstejenta blir faktisk skolejente til høsten. Altså, hvordan kan det gå så fort?

Den siste uka har det vært mye feiringer. Vesle Hannamor ble feira i barnehagen med vennene, og fikk muffins på senga av storesøskna på selve dagen sin.

Jakob hadde sitt livs første barneselskap, og hadde en gjeng fine venner fra barnehagen over på grilling i hagen. Temaet? Jo, det var spiderman så klart. Det er det det går i om dagen.

I helgja var det igjen tid for feiring. Da var det familieselskap for dem begge to, med grilling (i regnvær), kaker og pakker til de små. Og enda er det tid for feiring av mellomstemann i barnehagen til uka før selve bursdagen kommer.

Bursdagsrush!

Legg inn en kommentar