Sommerjobb og topptur

Selv om siste eksamen ble unnagjort for noen uker siden, har jeg ikke fått tatt helt ferie før nå. I år som i fjor har jeg nemlig sommerjobb som kursleder på Forskerfabrikkens sommerlab for naturfagsinteresserte barn, så ukene etter eksamen gikk til å lese seg opp. Og for ei spennende uke det ble!

Vi har laget eksploderende såpebobler, fingeravtrykk, løst krimgåter, mattegrublerier, laget dna-rekker av seigmenn, dyrket bakterier og renset vannprøver, eksperimentert med blodprøver (ikke ekte blod!) og ikke minst – lages is uten bruk av fryser! Midt i blinken når man er naturfagsinteressert, og passer perfekt når dette er noe jeg skal undervise i fra høsten av. I august er det klart for et nytt kurs for barn, og jeg gleder meg alt

Siden kurset var et stykke hjemmefra, bodde jeg ikke hjemme denne uken. Ettermiddagene var derfor fri, og fylt med shopping med lillesøster, soling i hagen og topptur til Vealøs i Skien. Jeg er ingen fjellgeit, så når jeg først er på tur, må det dokumenteres med bilder 😉 Ikke minst fikk jeg tatt igjen litt med min bestevenninne gjennom mer enn 20 år.

Lenge å være vekk fra mine 3 små, men desto bedre å komme hjem igjen!

Hva skal du i sommer?

Legg inn en kommentar