Februar i bilder: instagram

Det er lørdag, jeg har fått sove til 9 og nå sitter jeg i sofaen med en kaffe latte og slapper av.  Miriam Elise sover dagluren sin, og Simon har visst tatt seg en daglur han og. Lunsjen ble tatt ute i dag; vi reiste til Krogshavn i Langesund for å få litt frisk luft og kose oss ute. Og frisk luft – det fikk vi! Det blåste så surt at det gikk ikke så alt for lenge før vi vendte nesa hjem igjen. Uansett, nå har jeg ei lita pause og sjekker hva som skjer i verden mens de andre slapper av. Seinere i dag blir det mer familietid før en ny oppskrift skal testes ut, og blir den hjemmelaga isen god, får dere oppskrift til uka!

Her er i hvertfall noen bilder fra februar og hva som skjedde da. har du Instagram, følg meg gjerne: @monicabj92

38

1- Barneappen «Talking Tom» slo godt ann. 2- pugging, pugging, pugging. 3 og 4 – feiring av morsdag på Ulefoss39

1- Potetsuppe med bacon. 2- converse-tøfler. 3- bryllupsbakst (oppskrift i linken). 4- Bryllup i Egersund40

1- Valentinesdagen. 2-Mine aller første sko! 3- Kjærestetur til London. 4- Lekestund

41

1 og 2 – Grilltur i skogen. 3- Årsfest i Kviteseid. 4- Sydilla

Hva er din instagram?

Legg inn en kommentar