Hva fyller du veggene med?

På veggene her heime er det bilder av ungene som pryder de fleste veggene. Ja, også bryllupsbildet vårt på lerret så klart. Jeg liker å omgi meg med bilder av de som betyr mest, sant diverse store bilder/»plakater» jeg har malt og som kan henges opp uten å lage merker i veggen.

Nettsiden jeg ble tipset om og skal tipse dere videre om har fylt opp de ulike kategoriene med alle mulige produkter. Her er det noe for en hver smak, både rammer til dine egne bilder/malerier, det er speil i ulike størrelser, posters og plakater i så mange mønster og sitater at du garantert finner en som passer akkurat deg, og masser av fotoalbum, babyalbum og bryllupsalbum. Her får du også tak i fotopapir, du kan forstørre bildene dine eller bestille lamineringsark til å laminere dine favorittbilder.

Er du som meg, kan det å besøke nettsiden BGAFotobutikk være en ide. Her finner man rammer i alle størrelser og fasonger, diverse  (om du som meg ikke vil lage flere merker i veggen enn nødvendig), juleprodukter med egne bilder (som de skjønne julekulene under), eller fotoalbum. Selv prøver jeg å huske å bestille bilder hvert år som settes i album til ungene. Jeg er ikke så flink til å huske det, men slike koselige album som under gjør noe med motivasjonen.

Kanskje kan dette være tips til julegave også? En babybok til ei gravid venninne, et bryllupsalbum til din forlovede eller et fotoalbum fylt med barnebilder til besteforeldre? Og kanskje det kuleste av alt, som er  veldig populært og som passer alle aldre; nemlig et polaroidkamera!

Er du glad i å pynte hjemmet ditt med bilder?

6 Comments:

  1. Ja, hva fyller vi se med. På denne nettbutikken er det flere ting jeg tror jeg vil klikke hjem.

  2. Jeg synes det er veldig kult med postere i rammer, oversized. Altså store postere og store rammer og gjerne to ved siden av hverandre!

  3. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

    BGA har masse kult og personlig! Jeg vurderer julegave fra Linn til Linn derfra i år. Nettopp det polaroid kamera, det er så kult!

  4. Polaroidkamera er genialt ja. Hvem kan ikke like det?
    Hva jeg fyller veggen med? Jeg har faktisk ikke hengt noe på stua enda. I påvente at jeg skal få malt veggene. Jeg bør vel snart innse at det ikke blir gjort på en stund enda, så jeg burde absolutt sette igang med å henge opp litt.

  5. Så fine bilder! Gode tips til julegaver dette her 😊

Legg inn en kommentar