Babyshower – surprise!

I går fikk jeg meg tidenes overraskelse! Jeg ble lurt trill rundt og ante ikke det minste om at 10 fine jenter hadde stelt i stand babyshower for meg og Lillesøster. Ingenting av planlegginga hadde jeg forstått, ikke en mistanke om noe! Så da døra ble åpnet hos min venninne Stine og hele denne gjengen stod der, fikk jeg mildt sagt sjokk!

Jeg var nemlig invitert bort på jentekveld, og i ei felles messengergruppe skreiv flere av de andre at de gleda seg til dette. For Stine mente at det var tradisjon å samle vennegjengen hver 1 mai. Jeg trodde fullt og helt på det, og ho lovte til og med å holde av parkeringsplass til meg mens de andre måtte parkere lenger unna, så jeg skulle få slippe å gå så langt. Fortsatt ingen mistanke. Så jeg hadde baka med meg litt godt, og troppa opp på døra – og innenfor stod hele gjengen jeg visste skulle dit, + min søster, svigerinne, enda flere venner og mi skjønne niese Thea!

Med kaker og leiker hadde jeg en fantastisk kveld, de hadde pynta og ordna og jeg ble bare så rørt og glad. Skjønne Camilla satte i gang den ene leiken etter den andre, og vi kosa oss så. Niesa mi Thea stod for gaveutdelinga, og Lillesøster fikk så mye fint!

Jeg synes det hører med til historien at første babyshower svigerinna mi prøvde å arrangere for meg, ble avlyst da jeg plutselig fødte litt for tidlig. Derfor tok de det i uke 31 denne gangen, noe som var nok en grunn til at jeg ikke mistenkte noe helt enda!

Se på den fine bleiekaka da. Jentene hadde virkelig stelt i stand og ordna, og siden jeg ble så overraska som jeg ble, var kvelden bare helt fanatstisk! Jeg er heldig som har så mange gode venner rundt meg <3

Nå er det bare noen få uker igjen til Lillesøster er her! Vil du få med deg oppdateringer videre, blir ejg glad om du liker bloggens facebookside Monicas liv.

 

4 Comments:

  1. Så koselig Monica!
    Og enda mer morosmt, når du ikke ante noen ting?
    Gode venner er gull verdt!

  2. Så flotte venninner du har! Jeg hadde grina på meg en fødsel, jeg! Fantastisk innsats!!!

Legg inn en kommentar