Gravidoppdatering: uke 32

Klart for ny ukesoppdatering! Det er moro å bla seg tilbake og se utviklinga fra start til slutt, og nå er det ikke mange uker igjen! På fredag var jeg allerede 32 uker på vei, og med tanke på at M og J kom i uke 37 kan det være at det bare er 5-6 uker igjen til Lillesøster er her! Det er spennende uker vi går i møte!

Termindato: 02.07.18
Svangerskapsstatus: 32+2
Formen: Ikke bra. Rett og slett. Jeg er takknemlig for å slippe bekkenløsning, halsbrann og alt sånt, men jeg har veldig veldig veldig mange kynnere. Så mange at denne bloggposten skrives fra sjukehussenga, hvor jeg skal bli noen dager. Jeg har fått lungemodningssprøyter og riedempende medisiner og de passer på at ikke noe mer skjer. Jeg er ikke bekymra – det gikk jo bra med Jakob – men jeg er glad for et godt HelseNorge som tar så godt vare på meg! Så jeg slapper helt av, strikker, ser serier, fullfører noen skoleprosjekt og skriver blogginnlegg. Ikke redd, ikke bekymra, ikke frykter jeg prematur fødsel =)
Babyen: Babyverden sier 1800 gram og 38 cm lang, mens gårsdagens ultralyd viser at ho veier 2150g allerede… Tå- og fingernegler er ferdig utformet og siden babyen får mer og mer fett under huden, likner den mer på en lubben liten baby nå Kjønn på baby: Jente <3
Liv i magen: Jeg kjenner mye liv i magen, men kun på den ene siden. Hodet ligger langt ned i bekkenet og er festet, så jeg slipper heldigvis spark i ribbeina.
Ukens cravings: Ingenting spesielt. Men har mer matlyst enn tidligere i svangerskapet.
Nattesøvn: Jeg våkner 2-3-4 ganger hver natt av de sterkeste taka i ryggen, ellers ok.
Graviditetshumør: Alt på en gang! Bekymra for babyen, glad over graviditeten, nyter gode dager og stressa på dårlige dager.
Vektøkning: ca 9 kg totalt
Tanker rundt fødselen: Gleder meg til fødselen, men jeg håper det blir i hvertfall 5-6 uker til!

Og utsikta mi for tiden, den er omtrent som på bildet under:

Vil du følge med på hva som skjer nå mot slutten av svangerskapet, er det på facebooksiden Monicas liv det blir publisert først!

9 Comments:

 1. jeg følger med som en hauk og håper lillesøster holder seg inne litt til.

  Stor klem og lykke til, hva strikker du på?

 2. veldig spennende å følge med 😀 Jeg er i uke 37 nå og begynner å føle meg fødeklar, men ikke så mye tegn til fødsel her altså 😉 håper frøkna di blir inne en liten stund til 😉

 3. Å! Jeg er så missunnelig på deg, Monica! Som skal føde igjen ??
  #elskeråføde!

  Krysser fingrene for at lillesøster holder seg inne en god stund til ?? Gleder meg til å følge innspurten av svangerskapet ditt!

  • Du å gjerne ta de siste ukene for meg 😛 hehe. neida, jeg liker å gå gravid, men begynner bli litt lei av alle plager nå. uasnett nærmer det seg slutten, o jeg gleder meg så til å treffe Lillesøster <3

Legg inn en kommentar