Høstdugnad i hagen

At høsten er mine favorittårstid tror jeg jeg har klart å få fram. Høstsola er bare helt magisk, og få bruke ettermiddagene ute sammen med de som betyr aller mest for meg er bare så deilig!

Etter å  ha flytta i nytt hus, har vi fått stor, flat tomt. Her var det noen trær og busker og vi har fått kjøpt noen og fått noen flere trær også, så til neste sommer håper jeg vi kan høste mye godt i egen hage.

Med et stort lønnetre midt i hagen blir det mye å rake på når høsten kommer. Et fantastisk fargespill brer seg utover hagen, og sammen med mine små håpefulle har vi ordna og rydda i hagen.

For små barn er det aller morsomste å gjøre som mamma og pappa. Her har ungene fått egne spader, raker, leikegrassklippere og trillebårer. Etter at svigerfar hjalp opp med å sage ned to trær, har Miriam meldt seg frivillig til å hjelpe Simon med å finne kvister til kompostkverna, mens Jakob har vært med meg og raka. Hagen blir fin, vi koser oss ute sammen, og ungene gleder seg over å kunne leike ute i den friske høstlufta.

Sist gang vi raka sammen løv, laga vi en diiiiiger haug ungene fikk ligge oppi, base i og som jeg fikk knipsa litt bilder av dem i. Med den (som nevnt) fantastiske høstsola ble det masse vakre bilder vi skal få hengt opp!

Ah, jeg elsker høsten!

Hva er din favorittårstid?

 

5 Comments:

  1. Høsten! Uten tvil!
    Jeg elsker fargene, peisen, alt!
    ???

  2. Jeg liker alle årstidene, jeg trenger våren, sommeren, høsten og vinteren.

Legg inn en kommentar