Homeparty AW18

Onsdag kveld var kvelden kommet, homeparty og jentekveld stod for tur! Hvert halvår siden våren 2016 har jeg invitert en god gjeng heim til meg på me&i homeparty, til kaker, prøving av klær og sosialt.

Nå har jeg jo som nevnt gjort dette noen ganger, og en slik sammenkomst betyr for meg muligheten til å bake litt. tilsammen 6 stk var vi i stua hele kvelden, kakene forsvant og alle fant seg noen favoritter i kolleksjonen. Jeg filmet litt underveis som deles på @meandiinternational på instagram i morgen!

Herlige Marit kom og viste fram hele barnekolleksjonen, før ho prøvde alle plagga i voksenkolleksjonen for oss. Jeg var så heldig å få prøve og vise disse klærne på catwalken i august, men siden det har det kommet flere nyhetsslipp. noen favoritter hadde jeg valgt ut på forhånd, og noe mer bestilte jeg på partyet, så når klærne har kommet i hus tenkte jeg å vise mine favoritter – blant annet den røde kjolen over og den grønne kjolen under!

Elsker dette søskenmatch-settet! Kjole, bestefartrøye og tights, til både jente og gutt!

Om du ikke er kjent med klærne fra me&i, har de ei nettside med barneklær og dameklær. Klærne er bare å få kjøpt på homeparty, og å være vertinne for et slikt treff har mange fordeler. I tillegg til å få en gratis vertinnegave, får man 20% rabatt på minst ett plagg. Og så er det jo veldig sosialt med en slik jentekveld, prøving, spising og skravling. Jeg har i hvertfall tenkt til å ha et nytt treff til våren 😉

Har du vært på homeparty før?

2 Comments:

  1. Jeg har enda tilgode å delta på homeparrh med me&I, men ser de har finer fargerik klær 🙂
    Den rulkekaken så digg ut ?

  2. Jeg ble også fanget inn i den rullekaka, aldri tenkt på å ha en saus over…. inspirasjon!

Legg inn en kommentar