Colourful week!

Det er straks desember og nå som vi har kommet et godt stykke ut i november, kommer den mer og mer kjente dagen «black friday». Jeg er glad i fargerike klær, og som bloggvenn for me&i har jeg nå fått litt nytt fra deres høstkolleksjon. Denna uka har de nemlig «colourful week» i anledning black friday, og derfor skal jeg vise fram noen av plaggene fra homeparty og fra siste nyhetsslipp.

Enkelte av plagga er sponsa, andre er kjøpt på homepartyet eller gitt som vertinnegave siden jeg holdt party. Ønsker du å være vertinne kan du se mer her.

Jeg går helst i kjoler, men nå som minstemor ammes, er det praktisk å ha noen skjørt i skapet også. Denne funker like fint med bluser som med ullgenser, og har høyt liv som enten kan brettes ned, eller være høyt og fungere som hold in.

Alle dameklær på colourful week fra denne og tidligere sesonger kan du finne HER.

Alle barneklær fra denne og tidligere sesonger med opp til 70% rabatt kan du finne HER.

Okai, så er ikke dette verdens beste bilder, men se på det til høyre! Jeg bare elsker disse ermene! Smale ved skuldra og strikk ved håndleddet, ellers er den ganske fluffy. Kjolen er å se HER og er nå med 25% rabatt. Jeg trodde egentlig ikke denne var meg før ei på partyet sa jeg skulle prøve den. Båndet som følger med er til å knyte i livet, men jeg liker godt å bruke den som hårbånd også.

I det siste nyhetsslippet kom me&i med den flotte, røde velourkjolen . Det blir årets julekjole for min del. De stilige reveplaggene finnes i 3 varianter så søsken kan matche; blå genser, rosa tunika og tights. Jakob har fått en revegenser som han helst skulle ha gått med hver dag. Jeg overdriver ikke, han elsker dyr og vil helst gå i denne, eller gaupegenseren han fikk tidligere i høst. Den sorte blusa til høyre er både å få kjøpt eller kan velges som vertinnegave. Jeg valgte den på party, og den er så mjuk å ha på. Og så kan man vel aldri få for mange sorte overdeler.

Min absolutt favoritt er likevel kjolen på bildet under. Den ble faktisk revet vekk på 4 timer, homeparty-selgeren min satt klar og fikk bestilt en til meg før det ble tomt. Det er rett og slett en joggedress – collegekjole i en herlig farge kalt cherry red. Det var en lik i grå tidligere, men også den ble utsolgt fort. Håper den kommer i flere farger neste høst, for dette er en favoritt!

Har du funnet deg noen favoritter på colourful week hos me&i?

4 Comments:

  1. Å, den grønne kjolen var fin…

  2. Du ser altså så flott ut!!!! Den røde kjolen elsket jeg!

Legg inn en kommentar