Julegiveaway!

Første søndag i advent allerede, og jeg har en giveaway på lur til dere! Siden jeg starta å blogge for snart 5 år siden, har jeg hvert år hatt giveaway hver søndag i advent. I år gjør jeg det litt annerledes, men i hvertfall tre premier er å finne her og på instagram (@monicabj92).

I denne første giveawayen er det to heldige vinnere, som får hver sin flotte barnegenser fra me&i. Man kan velge blant tynne, langermede gensere fra høsten kolleksjon eller tidligere kolleksjoner (trykk på linken for å se). For å gjøre det enklest mulig, melder du deg på ved å legge igjen en kommentar under dette bildet på bloggens facebookside og like facebooksiden.

Selv har jeg elsket disse herlige klærne i flere år, og nå få altså to av mine lesere også muligheten. Klikk deg inn på bloggens facebokside, og for dobbel vinnersjanse kan du også delta på instagram; @monicabj92.

5 Comments:

  1. Jeg vil gjerne vinne ?⭐️??

  2. Jeg ønsker meg genser til minsten ?

  3. Hadde vært kjekt med en genser i skapet når barnebarn er her på besøk.

  4. Åh det hadde vært super herlig å vinne til vesla ?

  5. De er så fine de klærne!

Legg inn en kommentar