Snøglede for liten og stor!

Her er vi så heldige at etter det kom et stort snørfall for ei ukes tid siden, har det holdt seg kaldt ute. Det betyr masse leik i snøen, både i barnehagen og når det er lyst her hjemme. Jeg og Miriam hadde litt aleinetid sammen på søndag, og det var ikke tvil om hva størstejenta vill – ut på ski! Vi tilbragte nesten 2 timer ute sammen, bare ho og jeg.

Jeg og Simon ble imponerte i fjor over hvor ivrig og flink Miriam ble på ski. Og det var ikke stort ho hadde glemt fra i fjor! Vi fikk virkelig utnytta at vi har stor flat hage, og laga flere skiløyper. Virkelig engasjert der ho laga seg løyper, ramla, reiste seg og gikk videre. Snøengel ble laga, og selv om det ikke var så kram snø, så klarte vi å få til ei snølykt. Da mørket kom snikende på ble lyset tent, til glede for oss inne, og alle som kjører og går tur forbi. Slikt kvalitetstid med ett og ett barn er rett og slett fantastisk!

Ikke glem julegiveawayen på facebooksiden Monicas liv!

Har du snø?

2 Comments:

  1. Snø er moro!
    Her vi hatt to skiturer så langt. Ikke lengre unna enn i hagen. Men det holdt for guttene,å. Nå håper jeg på masse snø så vi virkelig kan gå i lysløypene.

    Så fin lyslykt dere laget. Så stemningsfullt!

Legg inn en kommentar