Winter wonderland – for en start på året!

Jeg håper snøen som har kommet blir liggende lenge! Og at det kommer 50-60 cm til. For en glitrende hvit vinter som det har vært de første dagene i 2019 forlenger den magiske julefølelsen og gir mange timer glede ute.

Som jeg skreiv i nyttårsinnlegget, brukte vi et par timer ute 1. nyttårsdag. Ja, for noen ganger trenger man faktisk ikke lenger tid ute for å skape dagens høydepunkt. Da vi våknet opp 1. januar, var bildet over va vi kunne se ute. Strålende sol, kritthvit snø som glitret i sollyset, dryppende vann fra takrenna og en hel hage full av snø til å bygge i.

Jojo-været den siste tiden har gjort snøen fin å bygge i èn dag, og god å gå på ski på en annen. Snøen var nå perfekt til å bygge ting i, og det gikk ikke lange tida før en stor snømann hadde fått plass i hagen. Noen som klarer å gjette hva den heter? Med to (fire…) Frost-fan i huset heter den selvfølgelig Olaf. tre snølykter kom opp, og vi fikk begynt på en borg.

Simon måka sammen en stooor haug midt i hagen der ungene kosa seg med å skli ned. Og da vi fant fram spaden for å lage snø-sofa ble det enda bedre. «For da kan vi sitte der og slappe av nå vi blir slitne av å ake» var kommentaren. Se så fine <3

Dagen etter var de fryst på igjen, og i skrivende stund er det -13 grader her midt på dagen! Dermed har snøfigurene blitt harde, snømannen får stå i hagen lenge og vi kan tenne lys i lyktene hver kveld.

Stemningsfullt!

Hva er din favorittaktivitet i snøen?

Følg gjerne Monicas liv på facebook

2 Comments:

  1. Anja Elisabeth Holt

    Så fantastiske bilder. Ungene deres er så heldige! ?

  2. Ake! Uten tvil å ake! Men her har vi dessverre ikke snø! Det kom fort og forsvant like fort ☃️ har ikke rukket å lage en snømann en gang. Men vi håoer det kommer!

Legg inn en kommentar