Oppussing: Gangen

Tid for å vise nok et rom i huset vårt. Nå har vi jo virkelig fått bodd oss inn i huset, og gangen som jeg i dag skal vise, er et av romma vi ikke har gjort noe med etter innflytting. Vi er fornøyd med den slik den er, nå er det kun et eller annet å henge over telefonbenken som mangler før den er helt ferdig!

Først er det en liten yttergang, der vi har satt opp skostativ og lave knagger, slik at barna kan henge opp tøyet sitt der. Hovedgangen er ganske kvadratisk, og bak speila er det godt med hengeplass. To knaggrekker er hengt opp for å få plass til alt av yttertøy, og nå på vinteren står gjerne vogna til Hanna Marie under.  En kommode til alt av luer/votter/reflekser etc er satt opp, og allerede ganske full. Vi har funnet en måte å holde orden her, som jeg vil si har vært veldig vellykka – eget innlegg kommer! Bildet over kommoden er et maleri jeg har laga Lovund, øya på Helgelandskysten der deler av Simons familie er fra.

Bildene er tatt i et ryddig øyeblikk. Må nok innrømme at gangen pleier å være et salig kaos av vogn, babysete, dresser og et virrvarr av sko…

På andre siden har vi en telefonbenk jeg har tviholdt på noen år. Vi har varmekabler i gangen, men telefonbenken er likevel fylt med ullsokker til bruk av oss og frysne gjester. Telefonbenken fikk jeg gratis på finn for noen år siden, fikk den malt om og satte på nye knotter.  Jeg liker at den både er pen å se på og praktisk, men nå tror jeg det er på tide å bytte den ut. Vi snakker om å finne et møbel som er større om kan romme litt mer. Det er jo plass til det!

Hva er favorittrommet i huset ditt?

6 Comments:

  1. Spisestuen.
    Der sitte vi alltid når vi har besøk, for bordet er så stort. Med barna spiller vi, tegner og gjør mye der. Så det er definitivt min favorittplass. Og boblebadet. Og terrassen vår. Der bor vi omtrent hele væren og sommeren. Nå som jeg endelig fikk bålpanner til jul, har vi brukt den litt i vinter og.

    Praktisk med stor gang! Det bildet ditt er kjempefint!

  2. Åh så herlig med stor gang! Vi skal pusse opp vår nå til våren selv om det bare er en tarm;) blir det litt med små krinkler og kroker!

  3. Anja Elisabeth Holt

    Det var en deilig og stor gang! Jeg hsr en sittebenk med tre kurver under. Den er også ganske praktisk ?

Legg inn en kommentar