Vi har en femåring i hus!

12. januar og det er hele 5 år siden denne vakre jenta kom til verden!

At tiden går fortere når man får barn er det ingen tvil om. 5 år siden jeg ble mamma for første gang – nei det kan jeg nesten ikke forstå. Miriam Elise er vår alles pratsomme solstråle, ei jente med mot og vilje til å klare alt her i verden. Smart og nysgjerrig og veldig omtenksom. En fantastisk storesøster, og en fantastisk datter. Som andre 5åringer kan ho spørre «hvorfor det» til vil nesten blir sprø og ho har arvet taletrangen fra både mamman og pappan, men så mye glede ho gir oss <3 Og gullkorn, ikke minst. Vi gleder oss med denne jenta som elsker uteaktiviteter, idrett og bøker.

Dagen skal feires i dag i hennes tantes selskap, med voksenbursdag imorgen, i barnehagen på mandag og deretter barnebursdag. Ikke værst med fire feiringer.

For en glede det er å være mamman hennes<3

6 Comments:

  1. Anja Elisabeth Holt

    Gratulerer med 5 åringen! ❤️❤️❤️

  2. Gratulerer så mye 🙂

Legg inn en kommentar