4 feiringer på 3 dager!

Og så var vår lille store femåring ferdig feira. ja, for det holdt ikke med bare en feiring. hele 4 ganger har ho blitt feira. Først i sin tantes 25årslag (på selve dagen), deretter voksenbursdag, på mandag i barnehagen og til slutt med barnebursdag. Kaker og mat og gaver i alle former og varianter, nå er vi klare for litt vanlig hverdag igjen.

Med 14 mennesker i hus til voksenburdagen var vi mange som ville være med å feire. Med stor iver ble gavene åpnet, og med taco, kaker og totalt bursdagssang x 3 var det en meget fornøyd 5åring som la seg den kvelden. Med ny cd-spiller og flere nye lydbøker tror jeg det kommer til å bli spilt av Karsten&Petra i lang tid framover.

Barnebursdagen var minst like bra. 8 skjønne barn rundt bordet, til spaghetti, prinsessekake og leik. Og et høydepunkt var selvfølgelig da Simon fikk på seg parykk og trylla for dem – selv noen av de voksne i voksenbursdagen måtte klø seg i hodet over trikset hans.

Jeg liker slike feiringer. Lyd og litt kaos, men lykkelige barn som løper rundt og har det bra sammen. Huset fullt rett og slett, slike sammenkomster er koselig.

Er du glad i å feire bursdager?

4 Comments:

  1. Jeg eeelsker bursdager!
    Imorgen fyller Markus 3 år og jeg holder på å planlegge. Den store feiringen er neste helg da vi skal ha 3xbursdag her med hele familien! Jeg er veldig glad i temabursdager, jeg. Syns det er så moro! Man blir aldri for gammel for å digge bursdagsfester ?

  2. For en skjønn liten stor jente!!!! Gratulerer på etterskudd!

Legg inn en kommentar