me&i kick off – SS19!

I helgen var det tid for Oslotur for minstejenta og meg. Som flere kanskje så på instagram fikk vi være med på kick off hos me&i, være modeller på scenen og se den nye kolleksjonen som slippes i dag. Jeg og et knippe andre bloggere er bloggvenner for me&i, som vil si at vi får se deres klær, velge noen favoritter og vise de for dere. Ja, for dette er et merke jeg brukte lenge før jeg fikk et samarbeid med og som jeg er veldig glad i.

Hanna Marie er en lettvinn baby å ha med seg overalt. Gliset hennes på det øverste bildet var på stort sett hele helgen, så både togturen inn, trilletur i hovedstaden, litt shopping og middag gikk strålende. Natta på tilbragt på hotell (sponset av me&i) og samme kveld fikk 4 av oss bloggvenner møte på et hotellrom til (alkoholfri) champagne, litt snacks og framvising og prøving av den nye kolleksjonen. Som vanlig faller sommerkolleksjonen i smak for meg, og denne gangen er fargepaletten helt min stil. Rødtoner, korall, oransje og gult.  Særlig barneklærne er fantastiske. Elg-bodyen og elg-buksa er det kuleste barnesettet jeg noen gang har sett, og så finnes det elg-genser i matchende til storesøsken. Gjett om mine skal få det – vi bor jo tross alt i «elg-jakt-land»!

Jeg traff for første gang to fine bloggkollegaer jeg hadde invitert med; Anja og Linn. Begge like fine damer som jeg hadde trodd, og for en kjemi vi fikk med en gang <3 Alle tre er en del av Inspira-nettverket, der 12 bloggere er sammen om å hjelpe og bygge hverandre opp.
Lørdag var alle vi (+ Hanna Marie og Linns yngste sønn Oskar 8mnd) modeller sammen med en gjeng andre. En stylist sminka, jeg fletta hår, og vi fikk gå på scena og vise fram årets kolleksjon for selgerene. Like moro i år som i fjor, og lilla snuppa mi sov igjennom alt. Da er det greit at me&i lager klær som passer både til gutt og jente; vi tok rett og slett på Oskar klærne som Hanna Marie skulle hatt, og så fikk jeg låne med meg han på scena.

I shopen fikk vi mulighet til å kjøpe plagg fra tidligere kolleksjoner, så nye favoritter til både meg og ungene ble handla inn. Og nå som den nye kolleksjonen er sluppet, skal jeg nok få funnet meg litt til. I løpet av våren skal jeg ha et homeparty. Ekstra moro er det at det når har starta en ny selger i Telemark – og det er ei tidligere klassevenninne av meg!  Jeg gleder meg masse til ho kommer og er med påjentekveld her.

Togturen hjem gikk like fint som på vei bort, det er jammen ei fornøyd og sjarmerende lita jente jeg har 😉

Monicas liv

Har du hatt homeparty før?

6 Comments:

  1. Det var så koselig å hilse på dere og bli kjent på ordentlig Monica!
    Og Hanna er jo bare så nydelig! Det var kjempemorsomt å få være med på dette ?

  2. Hørtes ut som en vellykket kick off, det der? Anja og Linn er superhyggelige jenter som er lett å bli kjent med. Flotte bilder også forresten?

  3. Anja Elisabeth Holt

    Takk for en herlig helg, gjentas mer enn gjerne!

Legg inn en kommentar