Homeparty me&i SS19

Så var det tid for homeparty igjen, for sjette gangen. Det er noe eget med å samle en gjeng venner i egen stue, ha en jentekveld, spise godt, skravle godt og i tillegg få prøve klær. Ja, for det var et homeparty med me&i jeg hadde. Ei uke siden allerede, og nå er det flere av oss som venter spent på pakke i posten hvert øyeblikk!

9 jenter – som stort sett ikke kjente hverandre- var samla, og jeg må vel si vi hadde det bra når det eneste bildet vi huska å ta er bildet av kakene! Jeg benytta selvfølgelig muligheten til å bake litt ekstra – suksesscupcakes, kanelsnurrer, sukkerkringer, gulrotrullekake og pikekyss ble servert. På bakesiden min MoniCake kan du få oppskrift på mange av disse – og i dag deler jeg en fin overraskelse for følgerene mine!

Klærne på bildet er fra kick off i januar. Jakka og toppen fikk jeg av me&i (sponset)

Ekstra gøy var det at selgeren som kom til partyet er ei tidligere klassevenninne fra design&håndverk som jeg ikke har sett på 10 år! Ho viste fram plagg etter plagg, vi prøvde på og fant våre favoritter. Jeg fikk valgt ut noen favoritter til meg, og jammen hadde de noen flotte plagg som vertinnegave også! Det er nemlig slik at når man holder party får man ett plagg som takk, samt 20% på minst ett plagg. Jeg gleder meg til å vise fram hva jeg bestilte! Les mer om å holde party HER.

På onsdag har me&i vårens første nyhetsslipp og ut fra sneakpeak-bildene blir det masse farger og mor/datter-match!

Monicas liv på facebook <–

2 Comments:

  1. Så moro med homeparty! Skulle ønske vi bodde nærmere – så jeg kunne vært med på ditt! Digger klærne derfra – så mye spreke, glade farger!

  2. Se det kakebordet! Jeg skulle også ønske vi bodde nærmere!!!

Legg inn en kommentar