Vårfin med me&i

Nå har våren kommet! I hvertfall her på østlandet. Det er ikke lenge siden bildene over ble tatt, men nå er så og si all snøen i hagen borte. Det er deilig! Vekk med vinterklærne og fram med sommertøy. Og godt er det å få oppdatert vårgarderoben litt. Jeg hadde i februar et homeparty med me&i og i begynnelsen av mars hadde de første nyhetsslipp. Jeg fikk bestilt meg hjem mine favoritter og noen viser jeg fram her. (Noen plagg er sponsa, noen er kjøpt!)

Dette er noen av mine favoritter, og den søte jumpsuiten jeg bestilte til Miriam hfines også til voksne i todelt versjon, så jeg har matchende shorts. Og da det duka opp en baby shark tskjorte i nyhetsslippet var det ingen tvil om at Jakob skulle få den. For er det noen der ute medbarnehagebarn som IKKE har fått med seg den sangen de siste månedene? Tror ikke det nei. Ellers er den svarte jakka også en stor vårfavoritt, både for meg og den nye me&i-bloggvennen Linn (<– link).

Om bare ei uke er det et nytt nyhetsslipp, og på me&iinternational på instagram og facebook begynner de nå å legge ut små sneakpeaks. Tror det blir noen sommerfavoritter! Om du vil være vertinne (les om min opplevelse HER), kan du finne informasjon på nettsiden HER, og hele vårkolleksjonen kan du se her: BARN og DAME! Akkurat nå kjører de en kampanje ved navn RAINBOW DEAL der både nye og gamle favoritter selges til redusert pris! Blant annet min favoritt jeg har på meg under.

Er du klar for vår?

4 Comments:

  1. Kjempefine klær!!
    Den sorte jakken er min favoritt og ble det da jeg fikk den! Har ventet leeenge på å kunne bruke den, men NÅ er våren her og jeg kan endelig bruke den!!

    Den kjolen var du kjempefin i! Nydelig farge!

  2. Du kler virkelig disse klærne, topp ambassadør!

Legg inn en kommentar