Playa del me&i!

Vi er straks i mai og sommeren nærmer seg. Noen av dagene har det vært virkelig sommertemperaturer og vi har kunnet gå i sommertøy. Og for noen uker siden hadde me&i sesongens siste nyhetsslipp, nemlig Playa del me&i. Jeg bestilte hjem et plagg til meg og hvert av barna, og tenkte å vise fram. Kanskje er det flere som ønsker seg behagelige, fine sommerklær =)

Kjolen jeg har på er så fin! Den fantes i SS19-kolleksjonen i rød med sorte prikker, og kom nå i nye farger. Tieband dress heter den, fordi stoffet i siden på kjolen kan du velge å knyte enten foran eller bak. Over har jeg vist begge måter å knyte den på, og jeg synes den er så flott!

Når det er ape på tskjorte, veit jeg at den kommer til å falle i smak. Det gjorde den! Kjolen til Miriam er så skjønn! Hibiscus dress heter den, og finnes i matchende til voksne.

I år har me&i for første gang UV-tøy, så settet med genser + shorts har jeg kjøpt til Hanna. En herlig mintgrønn farge med isspisende pingviner, den gleder jeg meg til å ta i bruk!

Og så kommer me&i med en overraskelse om noen dager, da kommer det nemlig både voksen- og barneutgave av «joggebuksegenseren» fra i fjor, men denne gangen i lys rosa. Den har jeg ikke sett på ekte ennå, men me&i international har delt dette bildet som en sneak peak!

Følg gjerne med på facebooksiden Monicas liv

Har du sommergarderoben klar?

5 Comments:

  1. Kjolen er kjempefin! Jeg har toppen, jeg og den er jeg veldig glad i 💙
    Så kul den gorilla t shirten er, ikke sant? Guttene digget den!

  2. Du er altså så nydelig, for en ambassadør!!!!

Legg inn en kommentar