Sommerferie!

Tid for pause. Tid for ferie.

Å være hjemme i permisjon betyr ikke å gå hjemme å gjøre ingenting. I vår har jeg holdt på med et stort prosjekt, nemlig å fullføre Bachelor-oppgava mi! Jeg kan ikke si annet enn at å skulle gjøre det med en baby på armen har vært utfordrende, men jammen kom jeg meg i mål, og det med ei oppgave jeg er fornøyd med. 17.mai er overstått, og nå er jeg klar for sommerferie. En lang sommerferie. Pause fra bloggen, mer til stede i hverdagen.

Skrivegleden er der, ingen tvil, men nå er fokuset på å jobbe med MoniCake, bakebedriften min. Både på @sweet_monicake på Instagram og på facebooksiden MoniCake er jeg aktiv, så vil du ha oppskrifter eler bestille, så ta kontakt der.

Jeg kommer tilbake når sommerferien min er over 🙂


God sommer <3

10 Comments:

 1. Bra jobba, du imponerer virkelig, med både småbarnslivet og studier!! Ha en riktig god sommer.

 2. Ønsker deg en god sommerferie ❤ Nyt den ❤
  Følger deg på IG og FB og blir stum av beundring av hva du får til selv med en baby og to andre små 🙂 Du er virkelig en SUPERMAMMA!

  • Takk for det – husk på at det er de fine sidene av livet som deles i sosiale medier 😉
   Ha en fantastisk ferie du også! <3

 3. God sommerferie, kjære Monica!
  Nyt, koble av og kos deg med gjengen din 😍

 4. Nyt ferien, kjære du! Så flott å sette av tid til å være sammen ! Kos dere, hele gjengen<3

 5. Anja Elisabeth Holt

  God sommer, fineste du ❤️

Legg inn en kommentar