Kollekssjonsslipp hos me&i

Selv om jeg bare er en liten blogger i den store bloggeverden, kan skrivinga bringe med seg noen fordeler. For 3,5 år siden fikk jeg muligheten til å bli med som bloggvenn for me&i, noe som betyr at jeg får se kolleksjonen sammen med selgerene før det kommer i nettbutikk, samt at jeg får velge meg noen favoritter hver sesong. Jeg forelsket meg helst i klesmerket allerede før jeg begynte å samarbeide med de, så at jeg fortsatt får være en del av me&i-familien er veldig stas. Dette er faktisk min 7. sesong!

Nå har nemlig høstens kolleksjon kommet, og jeg har fått hjem noen av mine favoritter. Jeg går helst i kjole heleåret, og høstkjolene til me&i er selvfølgelig favorittene. På bildene under har jeg shadows wrap dress (sponset), som har så mange lekre detaljer. Knyting i siden så man kan regulere hvor stramt den skal sitte, og ermene er posete, men stramme nederst. Helt perfekt passform spør du meg. Knitted polo sweater, på bildene øverst, er en utrolig god høstgenser i bomull. Jeg har bestilt den en størrelse større enn jeg pleier, for å kunne bruke den som kosegenser.

Som vanlig er det også kolleksjon til barn, og også der er det mye fint. Det khaki-grønne joggedress-settet er så flott! Jeg har kjøpt det til Jakob, og det finnes matchende i kjole. Også til mor finnes kjole i samme farge, men uten mønsteret. Begge kjolene står på ønskelista! Til Miriam bestilte den gule og bruke fleece-jakka med refleksdetalj på. Den finnes også i sort med oransje detaljer dersom man ikke vil ha en knæsj farge. I babykolleksjonen er det løver som går igjen på klærne, både joggedress og body. Dessverre har Hanna vokst fra de størrelsene, men du kan finne klærne fra 56-92.

Jeg har bare olabukser fra me&i i skapet, rett og slett fordi de ikke blir slaskete! Nå finnes min favorittmodell med høyt liv også, og det er både behagelig og pent og gå med (sponset) Og bare for å få inn litt snikskryt – toppen på bildet har jeg sydd selv 😉 Jeansen er i hvertfall kjempegod.

I slutten av september skal jeg ha et homeparty der jeg og alle gjestene skal ha en fin jentekveld og prøve alle klærne. Innen det er det et nyhetslipp med plagg som foreløpig er hemmelige, så da skal det prøves, og nye favoritter bestilles! Vil du ha et homeparty kan du lese mer om det her.

2 Comments:

  1. Den kjolen er en skikkelig favoritt her også!
    Den er så digg å ha på seg!

    Wow! Så flink du er som har SYDD toppen selv! Den er jo kjemepfin Monica! Hva du ikke får til!

Legg inn en kommentar