Oppussing og innredning

Det er litt over et år siden vi flytta inn i huset, og da pussa pussa vi opp en god del. Et rom vi ikke gjorde noe med var boden oppe, men nå har vi jammen hivd oss rundt og er i god gang med å gi det en makeover. Jeg må innrømme at jeg er ikke særlig interessert i oppussing, farger og interiør. rom skal være praktiske og jeg bruker de møblene jeg liker, uavhengig om de passer godt sammen eller ikke. Uansett, nå som boden skal gjøres om til kontor, er det tid for å finne rikte møbler å plassere inn!

I samarbeid med azdesign.no skal jeg vise dere noen møbler man kan bestille, i hovedsak resturantbransjen og kontorer. Selv om man er ute for å spise, betyr også interiøret noe. Enten det er stol til restaurant eller modulsofa til restaurant – som jo skal være både pene og gode- har AZdesign mange å velge i. De har også stol-overtrekk (som bildet over) som jeg har vært glad i å bruke til barnas barnevelsignelser, og ulike bordplater som vi nå ser på til ny pult på kontoret. Da jeg bladde gjennom sidene til AZdesign, falt jeg veldig for utesettet på bildet øverst. Det hadde vært noe å ha i hagen til sommeren det! 

Kjøkkenet vårt skal ikke pusses opp, men kjøkkendrømmen er stort kjøkken, men kjøkkenøy i midten og barnkrakker på den ene siden. Det er så stilig det! På azdesign.no er det mange lekre stoler å velge mellom.

Så gjenstår det å se da, hva alle googlesøka fører til. Boden nærmer seg i hvertfall å bli kontor!

2 Comments:

  1. AZ design har mye fint altså 🤩
    Alltid moro med noe prosjekt hjemme 😁😁

Legg inn en kommentar