H Ø S T !

Høsten er og blir min favorittårstid altså! Nå i helga hadde vi deilig høstvær som vi absolutt fikk utnytta. Vi var heldige og fikk arve ei sykkelvogn i sommer som har blitt mye brukt. De to minste sitter i den, og i løpet av fredag og lørdag ble ca 1,1 mil tilbakelagt. Det er så mange gode sykkelveier i nærheten, og med litt kjeks og vannflasker på sykkelen, blir en tur etter barnehagen godt mottatt. Eller en sykkeltur til leikeplassen i nærheten.

Søndag var både solfull og vindfull, men med pannebånd og varme klær passa det visst veldig godt å spise siste rest av is fra sommeren. De siste grønnsakene ble høsta, rabarbraen tatt en siste gang for sesongen og blomsterfrø sanka inn. Trampolina ble hoppa på av alle tre og det ble fisket for siste gang i bassenget som for tiden er fullt av regnvann.

Deilig start på høsten, nå nærmer det seg at det store lønnetreet går fra grønt til gul-oransje-rødt før bladene detter ned, temperaturen synker og bålpanna kommer fram. Høsten altså!

Er du et høstmenneske?

 

4 Comments:

  1. Jaaa! Uten tvil!
    Jeg digger høsten! Det er så flott årstid. Fine farger ute. Masse duftlys inne, peiskos. Bålkos. Middager ute. Skogen er ekstra flott nå.
    Love it 🍁

  2. Jeg ER så høstmenneske!!! 🙂 Levende lys, kakao, friske turer i kjølig skog…. elsker det! 🙂

Legg inn en kommentar