Jobbsøking neste!

Nå er det bare ett studieår igjen, så er jeg ferdig utdanna. 7 år etter påbegynt studie, og 3 barn seinere er det min tur til å ut og starte i drømmejobben, nemlig lærer. Rett over jul er det tid for å søke jobb, og det er ikke noe jeg har gjort mye før. Noen få sommerjobber bare, for lærervikarjobber har jeg gjerne fått etter å ha hatt praksis. Jeg smågruer meg litt. Kanskje ikke så mye til søkinga, men til leiting etter jobb og intervjuer. Og for å komme på intervjuer må man ha en god CV og jobbsøknad.

I samarbeid med CV maler skal jeg derfor tipse om en side som har maler til både jobbsøknader og CVer. Her er det mange ulike maler å velge mellom, og du kan også bare legge inn informasjonen du vil ha med, så ordner CVbyggeren resten.

«Fyll inn din CV-informasjon på din konto og velg en CV-mal. Vårt system setter automatisk opp din CV og organiserer det slik at du får rett struktur, og gir CV-en et fantastisk visuelt uttrykk»

Jeg har selv liten erfaring med å skrive CVer. Men et slikt sammendrag av utdanning, tidligere arbeidserfaring og litt om mitt liv er relevant for arbeidsgiver. Jeg ser for meg at om man er mange som kniver om samme jobb, er det viktig å ha en cv som skiller seg litt ut. En videopresentasjon kan være med å skille seg ut, å lage et liten, men konkret oppsummering eler å ha med et bilde kan være ting cv-maler foreslår for å lage en cv som skiller seg ut.

Her kan du bestemme både skrifttype og farge selv, fylle inn all informasjon du ønsker, og lagre. Dersom du ikke er helt fornøyd, er det bare å velge en ny mal, og all informasjon vil legge seg inn. Veldig enkelt og greit for å finne sin perfekte for sin jobb. Også her har CV mal forslag – man kan rett og slett klikke på linken til det yrket man skal søke jobb i! Du kan ha en gratisbruker, eller opprette din egen bruker for å få tilgang til flere maler og muigheter til å sende ut gode cver.

«Fyll inn din CV-informasjon på din konto og velg en CV-mal. Vårt system setter automatisk opp din CV og organiserer det slik at du får rett struktur, og gir CV-en et fantastisk visuelt uttrykk. Last ned din CV som PDF eller bruk digital CV som vår CV-bygger har laget»

Videre ligger det en del artikler man kan lese med tips for man skal søke. Der står det blant annet om digital søknad, og alle CVene til CVmal er laget slik at du kan ha med videopresentasjon i den digitale CVen. Da vil videopresentasjonen komme opp direkte i den digitale CVen, uten at den må lastes inn i ny nettside. Kjekt, ikke sant?

På nettsiden ligger det også mange artikler som omhandler jobbsønader. Disse er veiledende, men kan hjelpe deg godt i gang når det er klar for å skrive en søknad. For det må man jo også naturlig nok ha med. Cven må du også fylle inn i selv, men med så mange maler du kan prøve ut, du trenger bare å fylle ut informasjonen èn gang. Deretter kan du velge de ulike malene og se hvilken som passer deg og din fremtidige jobb.

I følge CV maler er det over 200 000 brukere, og gjennomsnittstiden før man blir ansatt ved bruk av CVmaler er 27 dager. Skal du søke jobb og lurer på hvordan du skal skrive søknad og CV, prøv denne siden!

 

 

 

Legg inn en kommentar