me&i aw19 favorittopper!

I slutten av september hadde jeg høstens homeparty med me&i. Min tidligere klassevenninne Caroline kom og holdt party, og vi jentene spiste, skravla, prøvde klær og kosa oss. Ungenes skap er fylt med det de trenger, så denne gangen bestilte jeg faktisk bare til meg selv, så nå har jeg fått meg nye favorittopper.

Å være vertinne og holde party er ikke så utfordrende som det kan gis inntrykk av. Jeg bare lager noe godt å spise og inviterer venner, så tar selgeren seg av resten. Jeg samla 9 stykker, baka opp litt kaker og godt, tente lys og satte meg godt til rette i sofaen. Etter å ha fått vist fram alle klærne prøvde vi, hjalp hverandre med å inne favoritter og drakk enda litt mer kaffe. Koselig, ikke sant? Vil du ha party kan du se mer HER, på me&i sine hjemmesider.

De nye favorittoppene jeg falt for og bestilte hjem var dogtooth top (den grønne) og wide sleeve top (den rosa). Den grønne er supermyk å ha på, og legger seg fint når det er et noe smalere strikk nederst. Og på den rosa toppen er det lukkinga i halsen jeg falt for. Stilig med høy hals og korte vide ermer, og med ei penbukse til er det jo den perfekte toppen for de som ikke liker kjole til fint. Den røde genseren med knyting er vertinnegave. Alle som er vertinner for et party får nemlig velge seg et valgfritt plagg gratis, og jeg var aldri i tvil om hvilket jeg ville ha denne gangen. Det er mange røde klesplagg i klesskapet nå…

I dag er det forresten nyhetsslipp hos me&i, og jeg har allerede funnet meg noen favoritter der.

Har du favorittklær som knapt rekker innom klesskapet før de skal på igjen?

 

4 Comments:

  1. Utrolig flotte klær, på en flott dame <3 Du er RÅ heldig som har denne muligheten <3

  2. Et par.
    For øyeblikket noen kjoler, for jeg er veldig glad i kjoler. Og ellers treningstights, de kommer sjeldent inn i garderoben, før de er på igjen 😉

Legg inn en kommentar