Hyttetur til Hvaler

Vi er jammen heldige. Når vi ikke har hytte selv, er det så utrolig hyggelig å få være med andre på deres hytte. Så i høstferien reiste vi tre venninner + 7 barn til Hvaler hvor vi tilbragte fine dager sammen.

Jeg har ferier lite på den siden av Norge, men har alltid likt hyttelivet, så dette var midt i blinken. Klart det blir kaos til tider  med 7 barn under 6år, men all den kosen, de felles måltidene og turene ute da. Det er så godt med slik avkobling!

Min gode venninne og hytteeieren vise oss rundt, og en hel formiddag tilbragte vi på svabergene ved en strand. Ungene lekte, vi plukka skjell og så på alt det spennende i og rundt området. Snakk om fin lekeplass!

Vi var stort sett veldig heldige med været og ettermiddagene gav et fantastisk sollys over hytta, med vind i trærne og måkeskrik. Idyllisk, ikke sant? Litt kaldt, men ull, fleece og parkdresser på barna gjorde nytta. Det er mye spennende å utforske ved sjøen for oss som bor litt lenger inn i landet.

Gjett om vi tar med mange gode minner, og har mange flotte bilder å se tilbake på etter en slik tur =)

2 Comments:

  1. Hvaler er fantastisk flott både sommer, vår og høst!
    Så koselig å reise på tur med små og store venner ♥️

Legg inn en kommentar