Det kommer en rampenisse på besøk!

Det er mange tradisjoner når julen kommer. Og de er forskjellige fra familie til familie. Rampenisse er noen som har vært populært noen år men det var først i fjor vi heiv oss med. Det er nemlig rampenisse i barnehagen, og størstejenta syntes det var så spennende! Midt i desember skreiv ho et brev til han, og allerede samme natt flytta han inn. Nå som vi er i november, de første pepperkakene har kommet i hus og julemusikken strømmer ut fra radioen var det på tide å skrive nytt brev til rampenissen. I år som i fjor har størstejenta skrevet brev helt selv, hengt det opp ute og lagt seg i spenning.

Og vet du hva – rampenissen så brevet den natta og hadde lagt igjen en hyggelig beskjed:

Ikke bare hadde han skrevet en hyggelige beskjed, han hadde til og med lagt ved et bilde av seg selv! Dere kan tro det var stor glede den morgenen!

At det er mamman som har skrevet med motsatt hånd av vanlig som står bak alle rampestrekene trenger vi ikke fortelle på noen år. Magien som oppstår, spenningen ved legging og den enda større spenningen på morgenen i desember er fantastisk, og nå som rampenissen også blir synlig i år tror jeg vi får en spennende adventskalender.

 

Så da lurer jeg på, hva er dine beste tips til hva rampenissen kan finne på i desember?

De beste tipsene tenkte jeg å dele i et innlegg seinere i desember!

One Comment:

  1. Jeg har dessverre ingen gode tips, for jeg har ikke rampenissen selv.
    Men gleder meg til å høre tipsene du får inn. Tipper barna gleder seg stort 💙

Legg inn en kommentar