nyhetsslipp hos me&i

Høsten er over, og bakken er dekket med et tjukt, hvitt lag av snø. Kjolevær er det uansett for meg og jentene, og som vanlig har me&i de perfekte kjolene for denne årstiden. Bildene fikk jeg tatt bare dager før snøen overtok for det flotte høstværet.

 Me&i kommer jo som kjent med ny kolleksjon hvert halvår, og i løpet av hvert halvår har de i tillegg to nyhetsslipp. Da jeg er en av bloggvennene hos me&i har jeg fått plukke noen favoritter fra begge nyhetsslippene til meg og barna dere ser bilder av i dette innlegget. Den røde kjolen er en klar favoritt, og er samme modell som den sorte og oransje i kolleksjonsslippet. Den sorte og oransje ble utsolgt på 1-2-3 så det var flere enn jeg som jublet da det kom en variant til. Knyting i livet, lange mansjetter og litt puffermer gir fin silhuett. Og så er jeg veldig glad i stoffet, det er nemlig tjukk viskose, og det faller veldig fint. Dette blir garantert årets julekjole!

Denne litt tynne blågrønne skjortekjolen har også falt godt i smak.  Raindrops collar dress har lange ermer, avtagbart belte og akkurat passe lang. Med tjukk strømpebukse til er den fin både på jobb og til fest.

Skjortekjolen finnes i kortere versjon også, men i en annen farge. Denne skjortemodellen har me&i hatt lenge, så jeg visste den var god. Jeg har flere av denne modellen, og sammen med ei olabukse er man fint pynta.. Raindrops blouse er som kjolen i viskose og faller derfor fint og blir ikke krøllete. Jeg synes den er ganske romslig i størrelsen, den sitter løst på meg og jeg har den i S.

Sjekk de godingene her <3 Jentene har fått matchende kjoler, og det er deilig sweatshirt glittery dress, en joggedresskjole med lange ermer, stor lomme og glitter. Kan tro det glitteret var stas! Jeg har sweatshirt dress rød fra tidligere sesong, men den sorte med glitter finnes også til voksen så man kan matche barna. Flashtop har lyn både på framsiden og baksiden, og passer godt sammen med jentenes sorte kjoler.

Alle klærne fra me&i kan du finne HER.

 

One Comment:

  1. De er kjempefine!
    Digger den kjolen – har samme selv 🤩🤩

Legg inn en kommentar