Hils på vårt nyeste familiemedlem, Olaf!

Olaf er ganske høy, og uten tvil den tyngste av oss. Han er hvit, har mange knapper og en stor oransje nese. Han har en liten hatt og et fotballskjerf. Og svært tynne armer. Navnet Olaf fikk han før han ble til, og hvordan han ser ut, ser du her:

Vi har nemlig ikke mista snøen som kom for en stund siden, så selv om det har regna vekk ikke  langt fra oss, har vi en del centimeter med tung, kram snø i hagen. Lørdag formiddag tilbragte jeg og de to største en god stund i hagen for å bygge og leike. en stor, kjempetung snømann, en snøstol og to snølykter ble resultatet. Den ene av snølyktene laga 5åringen helt selv! Like moro for voksen som for barn, og da mørket kom på ettermiddagen fikk lyktene våre lys. Det ble så flott! Alle figurene kan vi se fra stuevinduet, og Olaf, han står og hilser på alle turgåere i området.

Har du snø?

2 Comments:

  1. Her er alt helt vekk 🙁 Men det er meldt om 10 cm snø på torsdag, så da får vi se om det blir noe av og om julestemningen kan komme litt 🙂

  2. Vi har litt, nok til å ake litt i skogen. Men IKKe nok til å bygge store snømenn. Eller små. Men vi gleder oss veldig til den kommer og ikke minst til vi kan gå på ski igjen!

Legg inn en kommentar