Klart for julemarked!

Til helgja er det klart for julemarked på Notodden torg, og som i fjor skal jeg også i år stå på stand. Med MoniCake, bakeprosjektet mitt skal søtsaker og julegodt selges, og jeg håper på masse folk! I fjor var det ganske mange innom, og nå har jeg nesten dobla mengden med søtsaker som blir med!

Også strikk og søm fra tidligere blir med, så kanskje noen finner julegaver å gi bort i år. Litt egenreklame her må til, så her er bilder av noe av det jeg skal selge. Mer utfyllende samt priser er på finne på bakesiden MoniCake på facebook.

Pikekyss i 5 smaker; Kanel, appelsin, salt lakris, peppermynte og naturell. Nesten 100 poser er klare til helgja!

 

 

 

 

 

 

 

 

Karamellpopcorn. En kjempehit på høstmarkedet – jeg gikk tom 1,5 time før markedet var ferdig! Nå har jeg sikra meg med å lage opp over 100 poser.

Marengscookies for de som ikke vil ha på pinne. Disse er det litt størrelse på, posene er 16×16. Snømann, enhjørning og blomsterdekor.

Pikekyss på pinne. Samme smak, men forskjellig utseende. Disse forsvant også raskt på høstmarkedet, så nå har jeg laga mer enn dobbelt så mange som sist.

Håper vi ses på Notodden torg, 7. desember fra 10-15.

 

Pleier du å besøke julemarkeder?

 

Legg inn en kommentar