Juksepepperkakehus 2019!

Årets pepperkakehus er oppe! Ja, det har stått der siden slutten av november. Og som vi har pleid de siste årene, er det et skikkelig juksepepperkakehus. Ferdigkjøpte vegger og tak, som Simon har limt sammen med smelta sukker.

For første gang var også Hannamor stor nok til å være med å pynte, og dere kan tro det var stas når alle tre fikk sitte rundt bordet og pynte på hver sin side. Mye pynt igjen, og det skal på pepperkakene på årets pepperkakebakedag!

Ei skål hver med litt non stop, noen tørre oppklipte marshmallows og seigmenn i. En på huset, en i magen. Sånn omtrent. Men huset ble det fineste pepperkakehuset vi kunne fått, i år igjen, og står nå til pynt på hylla. Nå skal det stå og friste gjennom hele desember, og på nyåret skal ungene får knuse og smake!

Pepperkaker har vi også fått baka, og de er veldig godt pynta blitt. Samme oppskrift som over, ferdigkjøpt deig, en nonstop på pepperkaka, en i munnen. Akkurat sånn det skal være!

Pleier du å lage pepperkakehus?

2 Comments:

  1. Vi lagde et som stod i ca 7 timer før det raste sammen! 😂 Neste gang tror jeg vi prøver sukkerknekk, for det såkalte limet funka ikke! 😁

  2. Oj! Så fint!
    Koselig tradisjon!

    Vi har laget både hus og pepperkaketog. I år har vi ikke kommet så langt. Men det blir en av delene altså. Men vi har bakt pepperkaker flere runder allerede 🤩

Legg inn en kommentar