Juleferie!

Det er klart for juleferie! Høsten, som for min del har gått mye til studie, er nå gått over i vinter, og årets juleeksamen er levert. 14 dagers hjemmeeksamen i kunst&håndverk, levert 4 dager før tiden. Og jeg som egentlig er ganske selvkritisk, har en god følelse denne gangen. Resultatet får jeg først en gang på nyåret.

Desember har vært en deilig måned så langt. Ja, for med en eksamen man har troa på at skal gå veldig greit, gjør at man slapper mer av de delene av døgnet man ikke jobber med skole også. Etter middagene har vært fylt av aktiviteter med barna nesten hver dag. Vi har hatt flere ettermiddager på kjøkkenet og baking, vi har vært ute og aka, grilla pølser i bålpanna, lag julepynt, hatt juleverksted og laga julegaver.

Pepperkaker og pepperkakehus er laga, jeg har stått på en veldig vellykka julemesse (har forresten en julegiveaway på MoniCake nå!), og vi har pynta treet. Selv om vi alltid har pleid å gjøre det rett før julaften, valgte vi å gjøre det tidligere i år, til stor glede for de små. Og ikke minst har rampenissen flytta inn og gitt mye glede til store og små.

Jeg kjenner jeg har store forventninger til jula. Vi skal kosa oss med god mat, med familie og nyttårsaften med gode venner. Ungene er i den perfekte alderen for å bli kjempegira før pakkeåpning og til å vise glede når de får det som står øverst på ønskelista. Og ønskelista, den forsvant på magisk vis om natta. Som en fugl, helt til snøfall. Det var i hvertfall det de var overbevist om her.

Så får vi se da, om julenissen dukker opp med det barna har skrevet til han!

GOD JUL!

One Comment:

  1. God romjul videre til deg og gjengen din 💙
    Håper dere har hatt en fin feiring.

Legg inn en kommentar