Nytt år og nye muligheter

Godt nytt år!

Har du hatt en fin julefeiring? Det har jeg. Juleferien gikk mye raskere enn jeg hadde trodd, selv om det jo var godt med barnehage og hverdag igjen. Mange dager med familien (=slippe å stå tidlig opp hver dag…), brettspill, juletrefester, Frost2 med familien, mye god mat og utetid. Akkurat sånn det skal være i grunn.

Nå ligger et nytt år foran og for første gang på flere år har jeg satt meg noen nyttårsmål. Men de skal jeg ikke kjede dere med å legge ut om her, det er det nok av andre som gjør. Det er noe godt med et nytt år. Det er akkurat som om man får en ny start, muligheten til å prøve på nytt. Jeg veit at dette blir et spennende år på mange måter!

Nå er det noen veldig hektiske uker som ligger foran, det er faktisk ikke mange ledige dager før i mars. Det er intensive uker på skolen i januar, før det er praksis. Det har jeg bare god erfaring med, så jeg gleder meg, men dagene forsvinner fort. Og ikke minst skal jeg på studietur til utlandet – det blir gøy!

Har du noen nyttårsforsetter?

One Comment:

  1. Godt nyttår kjære deg!
    Jeg har ingen forsett, rett og slett fordi jeg er for dårlig med å følge de opp. Og så tenker jeg at det er viktigere at jeg gjør de tingene i hverdagen, uten å kalle de nyttårsforsett eller annet 😂 Jeg er litt rar der.

    God dag videre, Monica!

Legg inn en kommentar