Nyhetsslipp hos me&i

For ikke mange dagene siden, var planen at jeg skulle hatt mitt halvårlige me&i homeparty her hjemme. Pandemien satte en stopper for det, men me&i sine nyhetsslipp går som vanlig. Alle nyheter er å finne HER.

Magnolia wrap dress

Denne kjolen skjønte jeg fort ville bli en favoritt. Jeg har to langerma wrap dress fra me&i og visste at jeg likte passformen. Mønsteret er sommerlig og flott og finnes også i en helt aldeles nydelig body-tunika til små jenter!

Soft cargo pants black / Elderflower fluid pants

Fluid pants er de mest behaglige buksene i passformen spør du meg, med bredt strikk i midja, løs i beina, men smaler inn nederst. Lommer, selvfølgelig, og denne gangen i et mønster som går igjen i flere plagg. Den finnes i bluse til dame, og i kjole til barn. Fluid pants er også fantastisk til barn, i et tynt behagelig stoff. Denne i sort som jeg kjøpte til Jakob kan jo faktisk brukes med penskjorte til.

Fluid pants black / Racoon short tunic

Tunikaen til barn har en korallfarge som jeg blir stadig mer glad i. Modellen er veldig vid, med fin rynke i halsvidden. Hannamor har det i størrelse 4 år, og kan bruke den som kjole foreløpig. Rosa fugledresser finne i hovedkolleksjonen til både mor og barn, i to ulike rosanyanser. Da ungene fikk velge sett hvert sitt favorittplagg, var det ingen tvil hos 6åringen. Kjole, rosa OG full snurr – da blir det ikke bedre!

Birds dance dress

Jeg håper å få til et homeparty før sommeren, så jeg får prøvd hele kolleksjonen og finne meg noen flere favoritter. Paper bag pants er blant buksene jeg synes er kjempestilige denne sesongen!

Siden man nå ikke kan ha fysiske treff, har me&i ordnet muligheten for treff online! Som vertinne får man de samme fordelene og kan handle trygt fra egen stue.

Har du noen favoritter i denne sesongen?

One Comment:

  1. Den kjolen har jeg også. Den er så fin! Digger den. Som med alle andre kjoler jeg har fra Me&I.
    Buksen har jeg også – love it! Kjøpte toppen til også. Og vet du hva? Jeg har lik kjole som E., kjøpte den største barnestørrelsen. Digger den 🤩

Legg inn en kommentar