Bloggerne i Inspira-bloggnettverk

Bloggerne i Inspira-bloggnettverk

inspira9

Absolutt hjemme: http://absolutthjemme.no

Linda, 38, 8 – barnsmor. Vi roter mye, vi bråker mye ( ikke krangler – bare lager mye lyd) , vi koser mye og sover for lite, pusser opp mye, ler mye, tuller mye. Nyter vårt hektiske og koselige liv!

inspira1

Avdeling Holt:  www.avdelingholt.no/anja

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat. Skriver om mat, trening, rollen som «100% mamma 50% av året,» litt om fordommer, nyhetsbilde og mye fokus på de små tingene som lager perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

FruBevers hverdag: http://frubever.bloggnorge.com

Jeg er Linn og daglig leder i familien Omre Jakobsen!
Jeg er gift med Robert – drømmemannen. Mamma til 4 små gutter.
Jeg startet å blogge som en motvekt til alle de «perfekte» bloggene som finnes – her liker jeg at ting ikke er perfekt. Huset må ikke være skinnende rent, fritt for leker og jeg må ikke trene 5 ganger i uken. Ikke for å være en god mamma. Her i huset er det stort sett leker overalt hele tiden, ikke baker jeg brød hver morgen og trening har jeg gitt opp for lenge siden. Men hva gjør vel det? Så lenge guttene mine har en god hverdag? Det er DET alt handler om til slutt. Hverdagen! – og jeg digger den

cropped-headerfrujacobsen2.png

Fru Jacobsen: http://www.frujacobsen.no

Jeg heter Trine Lise.Gift og har fire barn, Kristian – 09, Kristine -10, Karoline -13 og Kaspian -16. Lever med kroniske smerter grunnet en yrkesskade, i tillegg til sosial angst, emetofobi og leddplager. Her på bloggen skriver jeg om alt som dukker opp i en småbarnsmors hode.

Bloggen er mitt fristed og min terapi:)

inspira6

Klin-Kokos: http://klin-kokos.no

Jeg er Anita og er 29 år, samboer og mamma til tre herlige gutter på 11, 7 og snart 1 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende som webdesigner og virtuell assistent, samt at jeg driver bloggen www.klin-kokos.no. Der blogger jeg om kosthold, helse, DIY, mammarollen og hverdagen vår.

inspira3

Livet i Casa Didriksen: http://www.casadidriksen.com

Jeg heter Laila og er firebarnsmamma og distriktslege. Starter i jobb nå på mandag etter et år i permisjon. Blogger om livet med stort og smått og det som er viktig akkurat der og da. Bloggen har blitt en fin «dagbok» som hele familien liker å lese for å huske tilbake. Av og til slår jeg til og skriver noe som er interessant for allmennheten og deltar således i «samfunnsdebatten».

inspira2

Louises lille verden: http://www.louiseslilleverden.no

Jeg heter Louise. Jeg er 34 år gammel, er gift og har to barn. Jeg fikk en virusutløst ME-diagnose i 2012, og livet mitt ble snudd på hodet. Det er tøft å være syk småbarnsmor, men denne bloggen skal ikke være svart og trist. Den skal heller være en minnebok for alt det fine som skjer i livet mitt, det morsomme jeg får oppleve, og tanker jeg har om ting som opptar meg.

ENESTÅENDE MOR: http://www.enestaaendemor.no

Jeg heter Katinka og jeg skriver om meg og mitt liv som enestående mamma. Storkfrøken ble laget på en klinikk i Danmark etter tre lange år med prøving. Jeg valgte å få barn alene og brukte donor fordi jeg kjente den biologiske klokken tikke og hadde ingen partner. Jeg angrer ikke et sekund. Livet med barn er fantastisk. To år etter at jeg ble gravid med Storkfrøken lyktes jeg med å bli gravid på ny. Denne gangen med tvillinggutter som er Storkfrøken sine helsøsken både sosialt og genetisk. Selv om jeg trives godt alene, så håper jeg selvfølgelig det dukker opp en flott mann til meg også etterhvert. Jeg jobber som lærer og prøver å sjonglere alle gjøremål i en hektisk hverdag.

inspira8

Petrus og Petrine: http://petrusogpetrine.no

Jeg heter Nann Karin og jeg er så heldig at jeg ble mamma sent i livet, – selvfølgelig til en flott fyr. Bloggen inneholder hverdagsbetraktninger og det som har fokus der og da. Det kan være ting vi opplever eller temaer jeg kommer bort i, tenker på eller møter gjennom jobben som lærer. Det fører til at Petrus ikke alltid er vår gutt, men kan være et tenkt barn eller et barn jeg har observert. Jeg er alltid Petrine og innleggene er alltid ført av min penn. Velkommen inn til vår verden i ord og bilder.

inspira4

According to Nienna: http://www.accordingtonienna.com/blogg/

Her vil du finne glimt fra en forholdsvis mistilpasset hulders hverdag, samt tips og inspirasjon til en grønn livsstil i et alt annet enn grønt samfunn. I tillegg vil du finne en god del om litteratur her, av mange slag, men kanskje spesielt ecofiction, fantasy og myter.

Monicas liv: http://www.monicabj.no

Jeg heter Monica, er 92-modell og gift med drømmemannen Simon siden 2012. Sammen har vi to barn, Miriam Elise (2014) og Jakob (2016). Til daglig er jeg student, hvor jeg studerer realfag for å bli ungdomsskolelærer. Jeg er ei kreativ jente som er glad i prosjekter, både når det gjelder håndarbeid og på bakefronten. Jeg er glad i gjør-det-selv-prosjekter, gjerne sammen med barna. Dette, sammen med skrivelysta, er grunnlaget for bloggen der jeg deler tanker i den hektiske hverdagen til en ung, aktiv tobarnsmor.

Comments are closed