Om meg

Jeg er ei jente på 27 år ved navn Monica. I 2012 giftet jeg meg med drømmemannen Simon, og sammen har vi Miriam Elise (januar 2014)  Jakob (juli 2016) og Hanna Marie (juni 2018). Jeg studerer til å bli grunnskolelærer (5-10 klasse) og har nå ett år igjen. Jeg er glad i musikk, i gang med mitt 19 år med saxofon/fløyte/klarinett og er glad i å synge. Jeg er glad i gjør-det-selv-prosjekter, og aller helst barnerelatert eller med gjenbruk. Ellers er baking en stor lidenskap! Jeg elsker å få være kreativ, det være med håndarbeidsprosjekter, på kjøkkenet eller barneaktiviteter.

Mine interesser kommer til syne på bloggen, ved at det ukentlig kommer en bakeoppskrift jeg har testet ut, et DIY-innlegger kommer av og til, og ellers hva jeg har på hjertet!

Jeg blogget også i 2011/2012, da jeg dette året bodde i Brasil. Noen måneder ut i mammapermisjonen med Miriam Elise kom skrivekløa tilbake, og denne bloggen ble opprettet. Jeg er glad i å skrive, og jeg håper at jeg gjennom min glede ved kreative prosjekter og skriving kan inspirere andre!

Bloggen har en facebookside, som du kan finne på: Monicas liv
Bakesiden min er å finne på facebook: Monicake, eller på Instagram: @sweet_monicake

 

For kontakt/samarbeid: monica@monicabj.no

Comments are closed